Flitig som en myra till marknaden i Övergran 4/9

Sen jag gjorde om i min syateljé i början av sommaren har skaparlusten varit på topp och med marknaden i Övergran utanför Bålsta ”upcoming” 4 september så får symaskinen gå varm minst sagt!

IMG_4019-650

Min tanke är att fokusera på mindre saker, inte kuddar så mycket, och jag har fått utlopp för min lust att skapa grytlappar, dukar, kassar…

2-650

5-650

…och så något jag längtat efter att sy länge – förkläden! Det känns som att där kan jag få fritt spelrum i tyg- och färgmix och detaljer och att man tycker det är kul att ha ett förkläde som är lite extra i design.

IMG_4014-650

Marknaden är alltså första söndagen i september, den 4/9 och är i Övergrans bygdegård, mittemot Övergrans kyrka, strax väster om Bålsta längs ”gamla Enköpingsvägen”, väg 263. Öppettiden är mellan kl 11 och 14. Det kommer att finnas smarrigt fika och varmkorv och mycket fint hantverk och färska lokalt odlade grönsaker till försäljning! Så kom dit och njut en stund av den vackra omgivningen och en äkta lantlig hembygdsmarknad! Se även under AKTUELLT.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s