Snart miniutställning!

På onsdag kväll den 26 oktober mellan kl 17 – 21  tycker jag ni ska bege er till Bålsta Centrum! Det är shoppingkväll och tillika mingelmässa för Bålstaföretagare och butikerna har öppet hela kvällen. Det blir tipspromenad och goodiebags och chans att vinna 10.000 kr att handla för! Jag kommer att finnas på plats med en massa andra företagsamma kvinnor för att berätta om våra verksamheter och jag kommer att ha lite smått och gott till försäljning också.

Idag har jag sytt en zipbag/necessär/stor sminkväska som kommer att finnas med bland sakerna. Cool tygmix med svart denim och afrika-inspirerat tyg med zebror! Klicka HÄR för att komma till sidan där du kan läsa lite mer och beställa ”Zipbag Malindi”.

zipbag-malindi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s