Nu är datum bestämt för vår härliga TRÄDGÅRDSUTSTÄLLNING hemma i Bålsta! Förra året kunde vi inte bjuda in till någon p g a pandemin, men nu är vi redo att öppna upp vår trädgård för att visa och sälja våra alster, textila saker av mig och målningar av Magnus Säker! Det blir två dagar, lördagen den 21/8 och söndagen den 22/8 och mellan kl 12 och 18. Om vädergudarna är onådiga och det blir regn får vi flytta på tillställningen, men hoppas, hoppas att det blir fint! Adressen är Ymers väg 11 i Bålsta och ingen föranmälan behövs, det är bara att dyka upp. D

Utställningen på Rånäs Slott pågår för fullt med många besökare varje dag! Du bjuds på många olika konstformer – måleri, textil, keramik… och mer! Läs mera på utställningens hemsida HÄR.

Utställningen är belägen i slottets vackra gamla kvarnbyggnad där det också finns café som är öppet varje dag kl 10 – 16 under hela utställningstiden fram till den 15 augusti. Vi konstnärer finns på plats då och då, jag själv och min man Magnus så gott som varje helg. Jag uppdaterar min FACEBOOK-sida och Instagram när jag kommer att vara på plats (länkar längre ned på sidan). Utställningens hemsida kommer också uppdateras kontinuerligt.

Rånäs Slott ligger strax norr om Rimbo i vacker bruksmiljö och har man inte tillgång till bil så går det SL-buss hela vägen fram. Läs mer detaljer om resväg på hemsidan!

Följ gärna min INSTAGRAM – BYJULIANNIE  och Facebook – By Juliannie