Om mig

Jag heter Eva Säker och älskar att skapa med textilier – kollage, applikationer, broderier – allt efter lust och inspiration. Materialet jag använder är sällan nytt, jag föredrar att ta tillvara på spillbitar, återbrukade textilier och annat smått och gott som kommer i min väg.

Jag designar och syr allt möjligt, kuddar, väskor, tygkorgar, förkläden, ja vad jag får lust att skapa. Du hittar alla färdiga saker i menyn under (PROJEKT). Jag är också öppen för beställningar, helst med användning av mitt material och i min designstil. Det kanske är någon särskild färgskala du vill ha, eller en annan storlek  och då kan jag försöka ordna det.

Jag bor i Bålsta och har min ateljé hemma i vår gula villa. Om du vill kontakta mig är det enklast att skicka ett mail  – byjuliannie@gmail.com, men jag finns också på tel 0768-359900 om du hellre vill ringa eller skicka SMS. Du är välkommen att besöka min ateljé och titta på de saker jag har på lager och handla förstås, kontakta mig så kan vi bestämma en tid i så fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s