Köpvillkor

Dyna-strip

Om företaget

By Juliannie designar, tillverkar och säljer handsydda produkter och konsthantverk av främst återvunnen och tillvaratagen textil. Miljötänket ligger varmt om hjärtat och omsorgen om arbete och detaljer är självklara ledord i företagets filosofi. Om det är något du undrar över eller vill få mer information om eller bara vill säga några (vänliga) ord är det bara att fylla i kontaktformuläret HÄR.

Färgåtergivning

Eftersom alla datorskärmar, läsplattor och mobiler visar lite olika finns det ingen garanti att färgåtergivningen helt stämmer överens med verkligheten.

Innerkuddar

De innerkuddar som jag använder är antingen fjäderfyllda med ordentlig stuns och puffas lätt upp. De passar bäst till kuddfodralen med lite kraftigare tyger och mycket struktur. Till kuddfodralen i tunnare material passar det bättre med polyesterfyllda innerkuddar och de jag använder är svensktillverkade av hög kvalitet, s.k. hålfiber, som behåller formen utan att bli knöliga eller platta. I storleken 40 x 65 har jag inte polyesterkuddar i lager men det går att specialbeställa mot en extra kostnad.

Eftersom By Juliannies filosofi är miljövänlighet har jag också möjlighet att tillhandahålla innerkuddar fyllda med ekologisk ull. Extrakostnaden för en sån innerkudde är 450 kr.

Att handla och betala

När det gäller kuddarna ingår innerkudden i priset, men du kan välja att köpa endast kuddfodralet, kostnaden för innerkudden dras då av på priset (ca 50 kr). Ev. fraktkostnad ingår inte i priset utan tillkommer enligt Post Nords eller DB Schenkers taxa och meddelas vid beställningen. Priserna är i svenska kronor och inkluderar 25 % moms.

Eftersom materialet är begränsat finns det oftast bara ett exemplar av varje. Om det finns mer än en står det i beskrivningen.

När du har valt en produkt du vill köpa (eller fråga mer om) klickar du på knappen ”Kontakt” på sidan där produkten är beskriven, alternativt via menyn ”Kontakt”. Fyll i dina uppgifter och skriv vilken produkt du är intresserad av, alla har ett eget namn. Välj hur du vill betala, antingen med Swish till 0768-359900 eller genom att sätta in beloppet på Swedbank konto 8305-5 4 500122-9. Vänta med överföringen tills du fått ett bekräftelse-mail från mig.Varan skickas så fort betalningen kommit in på kontot och du får då en avisering att paketet är på väg.

Leverans

Varorna skickas vanligtvis dagen efter beställning. Lättare försändelser skickas för närvarande med Post Nord och större med DB Schenker och hämtas ut på resp. utlämningsställe.

Ångerrätt

När du handlar på internet inom Sverige har du enligt distans- och hemförsäljningslagen (se Konsumentverket.se) rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från mottagandet. Du står i så fall själv för returfrakten. Returadress – se längst ner på sidan. Varan ska förstås vara oanvänd och ska förpackas så att den inte skadas, förslagsvis i samma förpackning och får inte sändas mot postförskott. Skicka alltid ett meddelande via kontaktformuläret innan. Återbetalning sker när varan mottagits och kontrollerats. Om bara en del av en leverans returneras återbetalas bara beloppet för den returnerade varan. Ångerrätten gäller inte för uppdrags- och beställningsarbeten.

Reklamationer

Om varan skulle vara skadad eller om du fått fel produkt eller antal kontaktar du mig på via kontaktformuläret inom 5 dagar. Vi kommer gemensamt fram till om du vill byta mot en ny vara, någon annan åtgärd eller få pengarna tillbaka. Du får alltid tillbaka din returfraktkostnad vid reklamationer.

Om varan är transportskadad ska du reklamera det själv hos Post Nord eller DB Schenker beroende på vilket transportföretag som levererat ditt paket. SKICKA INTE TILLBAKA VARAN förrän reklamationen är klar. Följ länkarna så kommer du direkt till reklamationssidorna.

Kontaktuppgifter och returadress

By Juliannie
Eva Säker
Ymers väg 11
746 37 Bålsta
E-post: byjuliannie@gmail.com
Tel: 0768-35 99 00

Godkänd för F-skatt               Momsreg.nr: SE540920004401