Necessärer för män

Många necessärer har skapats här på By Juliannie, men nästan alla har varit riktade till kvinnor. Färgglada eller pastellromantiska eller lite tuffare i denim, men ganska feminina i sin stil. Men så kom det en beställning från en man som ville ha en ganska rymlig necessär och som skulle passa hans stil. Mitt val blev engelsk countrystil med tweedrutigt ylle i kombination av andra mer rustika tyger.

Och det var som att det hade saknats den här typen av necessärer, designade för män, för efter denna första har det ”strömmat” in beställningar i den här stilen, lite jaktinfluerade, rustika och med en maskulin touch. De är väldigt roliga att skapa, kombinera härliga rutiga ylletyger med kanvas, manschester och annat. Blixtlås som bryter av och foder i bomullstyger, gärna secondhand-skjortor. Så här kommer ett urval av några till som levererats under hösten och vintern 22/23. Skicka ett meddelande via ”kontaktformuläret” om du också vill beställa en härlig, unik, personlig necessär!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s