Gallery Magno Art

Den 12 – 25 maj 2016 visar och säljer jag mina alster på mitt och min man, Magnus Säkers galleri – Gallery Magno Art! Samtidigt ställer Magnus ut sina målningar så det blir mycket att titta på, välkomna!

Galleriet öppnade för knappt en månad sen och vi jobbade som små illrar för att få det färdigt i tid. Mycket måla blev det och förstås en bit By Juliannie-kreation också! Jag klädde om två dynor som ligger på väggfasta fönsterbänkar i två av rummen, så skönt att kunna sitta ner och betrakta konsten.

Min idé var att ta bitar av möbeltyg och andra grova tyger i lite dämpade färgtoner och göra ett kollage. Jag pusslade ihop bitarna lite som det föll sig och infogade även bitar av ett lite mer lyxigt tyg med guldskimmer för att få en kontrast. Baksidan fick bli enfärgad så att man har möjlighet att ha den sidan upp om kollaget skulle krocka med den konst som hänger uppe för tillfället. Och så här blev det!

Dynor-Magno-Art

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s