Ny kudde – Daisy!

Daisy-construction1I förra inlägget visade jag tygerna jag valt ut för att skapa en ny kudde. Naturvit bomullssammet som botten och så ville jag göra applikationer i en av mina favoritfärgskalor – rosa och grönt – och så gärna något lite guldigt, skimrande. Jag tycker mycket om att kombinera olika strukturer och här fick jag med både den lena, mjuka sammeten, det lite grova linnet och det glansiga guldskimrande.

De ljuva blommorna syddes också fast med mörk tråd och så den bruna mittrundeln, allt för att skapa kontraster. Och vad fick den heta… Jo Daisy förstås!

Daisy-construction2
Klicka HÄR för att se bilder på den färdiga kudden!

Och om du känner att Daisy skulle passa finfint hemma hos dig eller kanske som present till någon är det bara att skynda på att beställa, för det finns bara EN Daisy!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s