Nytt i butiken!

Vad har jag hittat på nu då?? Ja egentligen inte helt nytt, jag har sytt det förut, men inte haft till salu! ”ZIPBAGS” – små etuier/väskor med blixtlåsstängning för allehanda ting! Som sminkväska, neccessär, pennfodral, mobilfodral, i-padfodral, småprylsförvaring – ja användningsområden är det ingen brist på precis, det är bara att anpassa storlek efter vad man vill ha dem till.

Och idag har jag sytt en zipbag i ett härligt 70-talsinspirerat tyg och den passar t.ex. utmärkt till sminkväska! Klicka HÄR för att komma direkt till artikelsidan om du genast drabbades av ha-begär! Det finns massor av annat fint att handla också, bara klicka på PROJEKT så kan du välja och vraka!

laila-makeupbag650

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s